Op het voormalige AkzoNobel-terrein in Arnhem biedt de ENKA-campus onderdak aan Rijn IJssel, het ROC in Arnhem, Wageningen en omstreken. De vernieuwde campus met o.a. Tech Plaza biedt 68 mbo-opleidingen voor ca. 3300 studenten met 28000 m2 nieuwe les- en kantoorruimte.

Integraal bouw- en installatiebedrijf BINX Smartility heeft deze opdracht voor zowel renovatie als nieuwbouw van Rijn IJssel gerealiseerd. Ferrocal B.V. was in opdracht van BINX Smartility betrokken als producent van hoogwaardige en duurzame lucht- en ventilatiekanalen voor de aanleg van de zogeheten “luchttransportweg”.

Met expertise op het gebied van modelleren, fabriceren en monteren van zowel rechthoekige als ronde lucht- en ventilatiekanalen draagt Ferrocal B.V. bij aan een gezond leerklimaat binnen de campus.

Hiervoor heeft Ferrocal B.V. in Brummen de productie van meer dan 4000 m2 plaatstaal verwerkt tot ronde en rechthoekige sendzimir verzinkte lucht- en ventilatiekanalen.

In de door SMASH Visual Media gemaakte video komt het geleverde werk door Ferrocal B.V. in het Tech Plaza prachtig in beeld. Klik hier voor de video.