Overname Schilt bedrijven door VINCI Energies Nederland
Datum: 02-12-2022

Met ingang van 29 november 2022 maken de Schilt bedrijven, Schilt Airconditioning BV, Schilt Luchtkanalen BV en Schilt Luchttechniek BV, officieel deel uit van VINCI Energies.


De Schilt bedrijven waren al langere tijd op zoek naar een geschikte partner om zich bij aan te sluiten. Een organisatie waarbinnen de Schilt bedrijven verder konden groeien, doorontwikkelen en professionaliseren en waarbij tegelijkertijd de continuïteit en identiteit van de Schilt bedrijven voor de toekomst konden worden geborgd. Integreren in een groep van gespecialiseerde bedrijven was vanuit Schilt een nadrukkelijke wens en logische stap. Uiteindelijk hebben wij in VINCI Energies deze organisatie gevonden.

VINCI Energies is een belangrijke speler, zowel in Nederland als internationaal, op het gebied van infrastructuur, industrie, ICT en building solutions. Wij hebben VINCI Energies leren kennen als een stabiele en stevig ingebedde organisatie waar maatschappelijk en ook duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staat. Een goede plek voor zowel onze organisatie als onze mensen waarin men zich verder kan ontplooien in een vergelijkbare cultuur.

Joop Heesen, directeur van de Schilt bedrijven:
“Wij zijn erg positief over deze ontwikkeling, waarbij de bundeling van krachten over en weer zorgt voor een toegevoegde waarde. Door de toevoeging van de specialistische HVAC-expertise van de Schilt bedrijven wordt het portfolio van VINCI Energies Building Solutions verder versterkt. Tegelijkertijd biedt de integratie voor de Schilt bedrijven mooie toekomstmogelijkheden en een solide basis voor verdere groei en professionalisering”.

Wat betekent dit voor de toekomst?
Aan de namen van de Schilt bedrijven verandert niets. Ook zullen wij gewoon zelfstandig vanuit onze vertrouwde vestiging in Meerkerk blijven opereren. Met behoud van alle mensen, onze professionals in air, en het vertrouwde managementteam. Ook de familieleden zullen hun werkzaamheden voor de Schilt bedrijven voortzetten, waarbij Joop Heesen nauw betrokken zal blijven in de functie van commercieel directeur.

Wij zien uit naar een mooie toekomst en succesvolle voortzetting voor de Schilt bedrijven.

Indien u vragen heeft over dit bericht of behoefte heeft aan een nadere toelichting, voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met onze commercieel directeur Joop Heesen of met één van de overige leden van het managementteam.

Vanuit VINCI Energies zal Arjo van Geffen, Perimeter Director Building Solutions, nauw betrokken zijn bij de Schilt bedrijven. Meer informatie over VINCI Energies is terug te vinden op: www.vinci-energies.nl.

Bron: https://schiltbedrijven.nl/algemeen/overname-schilt-bedrijven-door-vinci-energies-nederland/

Afbeelding bij Overname Schilt bedrijven door VINCI Energies Nederland
Inloggen