Henry Kale nieuwe voorzitter PR commissie
Datum: 18-12-2023

Sinds de afgelopen ledenvergadering heeft de PR commissie van de branche organisatie Luka een nieuwe voorzitter: Henry Kale. Henry heeft het stokje overgenomen van Leo ’t Jong, die 2 termijnen van 2 jaar als voorzitter/bestuurslid actief is geweest in de PR commissie. “Na het vertrek van Marco Pronk uit de PR commissie half 2013 werd ik door het bestuur gevraagd om er zitting in te willen nemen. Van mei 2019 tot en met mei 2023 ben ik voorzitter/bestuurslid geweest. Ik ben blij dat Henry zich beschikbaar heeft gesteld en ook de Luka leden denken er zo over. Overigens blijf ik als lid binnen de PR commissie nog wel actief. Ook mooi dat Henry in zijn nieuwe rol als bestuurslid hiermee ook de geassocieerde leden vertegenwoordigt!” 

Wie is Henry
Henry Kale (53), vader van 4 kinderen en wonend in Zwolle, draait al heel wat jaren mee in de installatiebranche. ´Mijn ouders hadden een installatiebedrijf, dus het installatiebloed stroomt door mijn aderen. In mijn werkende leven heb ik de hele groothandelswereld doorgelopen, zowel van binnen als van buiten. Ik denk dat ik inmiddels goed weet wat er allemaal speelt in de branche”.

Panflex
Sinds 2020 is Henry werkzaam bij Panflex, een Nederlandse fabrikant van ventilatiematerialen. Panflex, sinds 2020 onderdeel van Klemko Elektrotechniek, biedt een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, industrieslangen en producten voor rookgasafvoer. Met slimme en innovatieve materialen zorgt Panflex voor een gezonde en frisse leefomgeving met installatiegemak als uitgangspunt.

Doelen
Als voorzitter van de PR commissie heeft Henry een helder doel voor ogen. “Mijn voornaamste doel voor het komende jaar is om een sterke verbinding tot stand te brengen tussen verschillende brancheorganisaties, bijvoorbeeld tussen de Luka en Binnenklimaat Nederland. We geloven sterk in de kracht van samenwerking om het bewustzijn te vergroten van het belang van een gezond binnenklimaat. Deze verbinding en samenwerking willen we als PR commissie faciliteren door een platform te creëren waarin deze organisaties kunnen samenkomen, ideeën kunnen uitwisselen en gezamenlijke initiatieven kunnen ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van educatieve programma’s”, aldus Henry. “Wellicht is het zelfs mogelijk gezamenlijke campagnes op te zetten om de boodschap van een gezond binnenklimaat te verspreiden, zodat dit onderwerp hoog op de agenda staat bij alle betrokken partijen en dat er concrete stappen worden gezet om dit te waarborgen.”

Afbeelding bij Henry Kale nieuwe voorzitter PR commissie
Inloggen