Geslaagd jubileumfeest 50 jaar Luka in Den Haag
Datum: 14-10-2022

Vrijdag 23 september 2022 jl. was het een speciale dag voor de Luka. Het 50-jarige jubileum werd door de Luka-leden met aanhang in stijl gevierd met een complete Luka feestdag in Den Haag.

De organisatie had er echt werk van gemaakt. Om 10.30 uur werd men verwacht bij het Paviljoen Malieveld en verwelkomd met een heerlijke koffie. Daarna werd er op de fiets een tocht door het centrum van Den Haag gemaakt, waarbij de belangrijkste bezienswaardigheden van onze hofstad bekeken werden. Dit in kleine groepjes, uiteraard onder leiding van een professionele gids. Van 13.00 tot 14.30 werd de lunch gebruikt in het smaakvolle restaurant Blue Blood. Het thema hiervan is geïnspireerd op de onderwaterwereld met de kreeft in de hoofdrol. 

Een avontuurlijke sloepengame
Om half drie stapte men aan de kade van het Hilton Hotel in 3 sloepen voor een heuse vaartocht door de grachten van Den Haag. Via een app konden de deelnemers meedoen aan een spel, waarin allerlei vragen gesteld werden over de bezienswaardigheden en dergelijke die de deelnemers al varend passeerden. Uiteraard kwamen daarbij ook de nodige selfie- en bucketlistopdrachten voorbij.

Om 16:30 uur was deze sloepengame ten einde en kon men aan de Haringkade nabij sportcentrum De Blinken in Scheveningen uitstappen. Vanaf hier ging de groep te voet naar het nabijgelegen Strandpaviljoen Solbeach, gesitueerd aan het Scheveningse strand. Hier werden de Luka-jubilarissen ontvangen met drankjes, hapjes en een bittergarnituur.

Vanaf half zeven werd de groep door de Grill-chef getrakteerd op een heerlijke barbecue. Uiteraard gecombineerd met heerlijke drankjes. De avond werd sfeervol opgeluisterd door live muziek, verzorgd door zanger/gitarist Ed Struijlaart. Al met al een gezellige afsluiting van een prachtig jubileumfeest. Daarmee kan de Luka en haar leden terugkijken op een geslaagde viering van het 50-jarige jubileum. 


bron: IJsbrand van Rijn

Afbeelding bij Geslaagd jubileumfeest 50 jaar Luka in Den Haag
Inloggen