Draag je steentje bij!
Datum: 01-10-2022

Luka heeft drie commissies die (maximaal) 5 kaar per jaar bij elkaar komen of elkaar via Teams ontmoeten:

  • Promotiecommissie (PRC)
  • Commissie Milieu en Techniek (CMT)
  • Organisatiecommissie (OC)


 

De PRC houdt zich bezig met alle communicatie-, promotie- en marketing-activiteiten van Luka.

De CMT richt zich met name op het bevorderen van de technische ontwikkeling en de kwaliteit van (de installatie van) het luchtkanaal(systeem). Daar valt ook onder het beantwoorden van technische vragen uit de markt en de actualisering van het Kwaliteitshandboek.

Onder de CMT valt de Commissie Opleidingen (CO). De commissie houdt zicht bezig met de organisatie en de inhoud en examinering van de Luka-cursussen tot Monteur en tot Chef-monteur.  

De Organisatiecommissie heeft als taak om duidelijke procedures en richtlijnen op te stellen voor Luka als vereniging. Ze houdt daartoe (o.a.) het Organisatiehandboek bij.

Verder kent Luka nog enkele commissies met een specifieke projectmatige taak zoals de Feestcommissie.

Heef u interesse om een bijdrage te leveren aan een van deze commissies en zo een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de branche in het algemeen en van de Luka in het bijzonder, meldt u aan bij het verenigingsbureau van Luka!

Ook als u niet “vast” deel wilt uitmaken van een commissie maar wel mee wilt denken en praten over een specifiek onderwerp, dan is de inbreng van uw kennis (bijvoorbeeld op afroep/projectmatige basis) zeer waardevol en roepen we u op om zich te melden.

Afbeelding bij Draag je steentje bij!
Inloggen