VHS Ventilatie & Hoogwerksystemen B.V.

VHS is een bedrijf dat zich bezig houdt met een tweetal activiteiten, te weten: Het verhuren van hoogwerkers, steigers, montageliften etc., in voornamelijk de luchtkanalen- en installatiebranche. En het installeren van luchtkanalensystemen, in het bijzonder in de wat complexere projecten zoals, renovatie, industrie, ziekenhuizen en zorginstellingen.

VHS produceert zelf geen luchtkanalen, maar om aan de Luka-norm te kunnen voldoen laat VHS haar benodigde luchtkanalen produceren bij een Luka gecertificeerd bedrijf, zodat er de kwaliteit van de door ons gemonteerde luchtkanalen altijd is gewaarborgd.

Service en kwaliteit op hoog niveau

Zoekt u een oplossing voor het aanbrengen van een ventilatiesysteem of gaat u werken op hoogte? VHS heeft het in huis. VHS verzorgt de levering en montage van luchttechnische componenten en/of levert u de steiger of hoogwerker afgestemd op de klus.

Activiteiten

  • Montage van ventilatiesystemen
  • Levering van luchttechnische componenten zoals luchtkanalen, brand- en regelkleppen, roosters
  • Verhuur en verkoop van trappen, steigers, hoogwerk- en hefsystemen
  • Steigerbouw
  • Keuringen van trappen, steigers, hoogwerk- en hefsystemen
  • Opleiding verzorgen voor hoogwerk- en hefsystemen

Montage

Niet alleen het ontwerp moet kloppen. Voor een optimaal werkend ventilatiesysteem is vakkundige montage van essentieel belang. VHS Montage biedt een oplossingsgerichte aanpak gebaseerd op meer dan 25 jaar bouwplaatservaring.

Verhuur

Voor het werken op hoogte biedt VHS Verhuur u een passende, voordelige en veilige oplossing. VHS Verhuur heeft een landelijke dekking, levert zowel aan de zakelijke als aan de particuliere markt en heeft het begrip service hoog in het vaandel staan.