VHS Ventilatietechniek B.V.

VHS heeft ruim 40 jaar ervaring in de ventilatietechniek, hierdoor zijn wij in staat om projecten van hoogwaardige kwaliteit af te leveren. Ons onderscheidende vermogen zit ‘m daarnaast in de aandacht die wij in onze projecten stoppen. Het zit in ons DNA om altijd de beste te willen zijn en daarnaast kunnen wij door onze expertise het meest specialistische werk maken. Hierdoor zijn wij actief in uiteenlopende projecten: van musea en ziekenhuizen tot aan projecten in de retail.
 

VHS produceert zelf geen luchtkanalen, om aan de Luka-norm te kunnen voldoen laat VHS haar benodigde luchtkanalen en appendages produceren bij een Luka gecertificeerd bedrijf, zodat de kwaliteit van de door ons gemonteerde luchtkanalen altijd is gewaarborgd.

Ons team heeft door onze jarenlange ervaring veel contacten opgebouwd in de installatiewereld. Door alle projecten naar tevredenheid af te ronden en onverwachtse problemen altijd direct op te lossen, hebben wij een goede en betrouwbare naam opgebouwd. Goed contact met onze opdrachtgevers is belangrijk, waarbij het voor ons een must is om gemaakte afspraken na te komen.
 

Inloggen