Velu Klimaattechnische Groothandel B.V.

Velu Klimaattechnische Groothandel is een in klimaat- en luchttechniek gespecialiseerde groothandel, gevestigd in Westerbroek, onder de rook van de stad Groningen. Wij zijn actief op de Nederlandse en Belgische markt vanuit 5 rayons. Velu levert een compleet programma hoogwaardige luchttechnische producten en componenten, zoals onder meer kanalen, geluiddempers, brandkleppen, roosters, dakdoorvoeren en montagemateriaal.
Maar ook WTW-installaties en andere geavanceerde producten, zoals bijvoorbeeld luchtbehandelingskasten. Niet alleen door ons zelf geproduceerde producten, maar ook andere toonaangevende merken. Elk product dat door Velu wordt geleverd is voorzien van duidelijke documentatie.

Velu Klimaattechnische Groothandel is onderscheidend ten opzichte van ander aanbieders, doordat wij naast de levering van producten onze klanten adviseren over de toe te passen producten. Daarvoor passen wij moderne, speciaal ontwikkelde selectieapparatuur toe. En uiteraard beschikken wij over ruime kennis en ervaring. Desgewenst doen wij een beroep op onze zusterbedrijven. Juist deze synergie met andere specialisten binnen de Nijburg Industry Group, maakt Velu tot een ideale partner voor installateurs, woningcorporaties, industriële afnemers en scheepsbouwers.

Velu Klimaattechnische Groothandel beschikt over een modern, geavanceerd voorraadbeheersysteem. Met deze nieuwe software worden orders zeer snel en efficiënt verwerkt, mede door de realtime uitwisseling van informatie tussen magazijn, fabriek en verkoop. Deze efficiencyslag maakt het mogelijk, dat onze prijzen uiterst concurrerend zijn. Velu werkt met een transparante kortingsstructuur en lagere brutoprijzen. De meeste producten worden in Nederland binnen 24 uur geleverd.

Velu Klimaattechnische Groothandel heeft een moderne webshop, waar meer dan 11.000 artikelen online kunnen worden besteld. Snel, gemakkelijk toegankelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Wat we aan het ontwikkelen zijn is dat wij bij elk product aanverwante artikelen in beeld brengen, zodat de klant in een paar muisklikken zijn complete bestelling kan doen, zonder iets te vergeten. Ook houdt het systeem de bestelhistorie bij, waardoor bestellen via de webshop nog inzichtelijker wordt. Bij Velu Klimaattechnische Groothandel staat de klant centraal!

Velu Klimaattechnische Groothandel maakt deel uit van de Nijburg Industry Group. De groep wordt gevormd door Solid Air Climate Solutions (luchttechnische componenten, luchtbehandelingskasten, klimaatplafonds en brandwerende producten), Velu Klimaattechnische Groothandel, Nijburg Klimaattechniek (Installatiebedrijf voor luchtsystemen, componenten en services, zoals engineering en onderhoud) en Nijburg Products (fabricage en productie).

Inloggen