Van Kessel Ventilatie B.V.

Na ruim 33 jaar als actief ondernemer van Van Kessel Ventilatie BV gaf Bert van Kessel op 01-01-2012 het stokje over aan zijn 35-jarige zoon Colin van Kessel. Bert van Kessel heeft in die 33 jaar mooie tijden, maar ook mindere periodes meegemaakt. Het bedrijf dat o.a. luchtkanalen levert en installeert, floreert meer dan goed, wat een uitstekend moment was om het stokje over te dragen.

Een simpele stelregel die Bert van Kessel hanteerde, “je bent nooit belangrijker dan je werknemers”. Deze wijsheid heeft hij dan ook meegegeven aan Colin bij de overdracht. Na circa drie jaar in de montage-uitvoering te hebben meegelopen is Colin vanaf 1998 op het kantoor werkzaam, eerst als calculator/werkvoorbereider en later als projectmanager. “Hij is dus wat persoonlijkheid en ervaring betreft bij uitstek de geschikte kandidaat om mij op te volgen als algemeen directeur”, weet Bert van Kessel. Colin geeft nu ruim een half jaar leiding aan de ruim 30 medewerkers en straalt een ongekende ambitie uit om het door zijn vader opgebouwde bedrijf nog tot in lengte van jaren succesvol voort te zetten. “Natuurlijk kan ik voor adviezen nog altijd bij mijn vader terecht en ik zal op zijn tijd ook zeker van zijn kennis en jarenlange ervaring gebruik maken. Aldus de nieuwe directeur Colin van Kessel.

Het bedrijf dat sinds de oprichting in 1978 in Maassluis resideert heeft nog altijd als specialisme het leveren en compleet installeren van hoogwaardige luchtkwaliteit. Dus zorgt het bedrijf voor een aangenaam werk- en verblijfsklimaat.

Inloggen