Van der Putten Plaatwerk & Luchtkanalen B.V.

Van der Putten Plaatwerk & Luchtkanalen B.V. is al ruim 25 jaar een belangrijke speler in de ventilatiebranche. In 1991 is de onderneming gestart in een kleine loods aan de Churchilllaan in Helmond. In 2009 is de onderneming verhuisd naar een zelf ontworpen en gebouwd pand en inmiddels uitgegroeid tot een modern bedrijf gelegen op een A-locatie aan de Kanaaldijk Zuid-West 7A in het centrum van Helmond. Met ruim 50 vaste medewerkers zijn wij in staat om utiliteits- en industriële projecten van groot tot klein volledig te voorzien van luchtkanaalsystemen.

In Helmond beschikken we over een ruim opgezette eigen productiefaciliteit, magazijn en kantoorruimte. De productiefaciliteit is voorzien van up-to-date machines en er wordt gewerkt met top-merk gereedschappen. Vanuit de ruime voorraad in ons magazijn kunnen we de meest voorkomende artikelen rechtstreeks leveren.

Van der Putten Plaatwerk & Luchtkanalen B.V. is lid van de Koninklijke Metaalunie. De voorwaarden van de Koninklijke Metaalunie zijn dan ook van kracht op al onze werkzaamheden. Zowel ons bedrijf als onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Vanaf 2011 zijn we ook lid van de LUKA, de Nederlandse Vereniging van Luchtkanalenfabrikanten. Door dit lidmaatschap nemen wij onze verantwoordelijkheid met betrekking tot de kwaliteit van de te produceren en te monteren duurzame materialen. We hebben onze vooraanstaande positie in de markt te danken aan de continue hoge kwaliteitseisen die we ons zelf opleggen. Door energiebewust bezig te zijn zorgen wij voor een reductie van onze CO2-uitstoot en dragen we actief bij aan een beter klimaat.

Inloggen