Van den Brink Barneveld B.V.

Van den Brink Barneveld is in 1956 opgericht door W. van den Brink. In de beginjaren verrichtte hij diverse metaalbewerkingswerkzaamheden voor lokale en regionale opdrachtgevers. Al snel kwam daar de ontwikkeling, productie en plaatsing van complete luchtbehandelingssystemen bij.

Daarmee is Van den Brink Barneveld uitgegroeid tot een van de toonaangevende producenten in Midden-Nederland. Door de klantgerichte en innovatieve werkwijze groeide het bedrijf gestaag. Momenteel werken er circa 50 medewerkers in het moderne kantoorpand en de ernaast gelegen productiehal op industrieterrein Harselaar in Barneveld. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, ervaring, snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit, maatwerk en innovatie.

Meesters in metaalbewerking

Naast de luchtbehandelingssystemen is Van den Brink Barneveld nog altijd actief in de metaalbewerking. Van knippen tot lasersnijden. Van walsen tot zetten. Van ponsen tot lassen. Van den Brink Barneveld is voor veel bedrijven hét adres voor plaatbewerking. Dankzij onze grote basisvoorraad en flexibele planning kunnen we snelle levertijden garanderen. En met het geavanceerde machinepark gaan we zelfs de meest complexe uitdagingen aan.

Van den Brink Barneveld verzorgt zowel losse opdrachten als seriematige productie. Onze halffabrikaten en eindproducten worden onder meer gebruikt in de bouwsector, machinebouw en agrarisch sector. Kortom, Van den Brink Barneveld is veelzijdig vakkundig. Graag tot dienst.

Inloggen