UltimAir

UltimAir biedt de installatiebranche een breed assortiment aan luchttechnische componenten en oplossingen die bijdragen aan de realisatie van een gezond binnenklimaat. Onze producten en systemen zijn geschikt voor toepassing in elk gewenst projecttype.

Dankzij onze wereldwijde outsourcing en de inzet van de eigen Europese productiefaciliteiten, zorgen wij altijd voor een ruim assortiment met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden de markt een uitstekende, logistieke dienstverlening. Met meer dan 7.000 artikelen die uit voorraad leverbaar zijn, streven wij naar just-in-time leveringen voor al onze relaties.

UltimAir staat voor een optimaal binnenklimaat, waarbij de focus ligt op het verbeteren van de kwaliteit, verspreiding en beweging van lucht: het doel van onze luchttechnische producten en systemen. Door de woorden Care, AIR en OXygen te combineren, ontstaat CAIROX: de naam van ons eigen productlabel met een bewezen staat van dienst.

Onze Missie

Door voortdurend verbeterende sourcing, een breed assortiment en een goede logistieke propositie kunnen wij in de componenten voorzien voor een optimaal luchtbehandelingssysteem. Daarmee delen en benutten wij onze expertise om het binnenklimaat gezonder, veiliger en meer energie-efficiënt te maken. Zodoende dragen wij bij aan een prettige woon- en werkomgeving voor iedereen. De pijlers onder onze missie:

KLANTGERICHT | DESKUNDIG | TOEGANKELIJK | BETROUWBAAR

Onze Visie

UltimAir is een toonaangevende groothandel op het gebied van luchtverdeel- en luchtbehandelingstechniek. Dit bereiken wij door voortdurend ons assortiment te optimaliseren en onze logistieke dienstverlening te verbeteren. Uiteindelijk willen wij zo bijdragen aan een gezonde, veilige en energiezuinige leef- en werkomgeving.

Inloggen