Steboma B.V.

Kwaliteit is nooit toevallig.

Goede ventilatie is in onze maatschappij niet meer weg te denken. Voor zowel behaaglijkheid als welzijn is goede ventilatie van essentieel belang. Of het nu gaat om woningbouw, utiliteitsbouw,  gezondheidszorg, winkels, scholen of parkeergarages: Steboma heeft alles in huis om een project vanaf ontwerp tot en met oplevering te laten slagen. Onze ventilatiesystemen zijn van hoogstaande kwaliteit en aan veiligheid doen we geen concessies. Niet voor niets zijn wij niet alleen LUKA gecertificeerd maar ook BRL 6000-10 en VCA-gecertificeerd.

Door jarenlange ervaring hebben we een groot portfolio met uitstekende referenties opgebouwd. Met daarin zowel grote als kleinere projecten, variërend van relatief eenvoudige tot zeer complexe ventilatietechniek. Voor ieder project hebben wij de passende ventilatieoplossing.

Onze missie

Bijdragen aan een gezonde en comfortabele leef-, woon- en werkomgeving met gebruikmaking van kwaliteitsproducten en duurzame systemen. Wij zetten ons in voor het succes van onze klanten en onze onderneming. De kwaliteit van onze producten en organisatie waarborgen onze voorsprong en positie in de Nederlandse markt.

Inloggen