Solid Air Climate Solutions B.V.

Solid Air Climate Solutions is een internationaal actieve specialist in innovatieve oplossingen op het gebied van klimaat- en luchttechniek. Ons hoofdkantoor is gevestigd te Westerbroek bij Groningen, met vestigingen in Amsterdam en Den Bosch. Internationaal zijn wij gevestigd in Duitsland, Frankrijk en Engeland.

Wij opereren vanuit de productgroepen Luchtbehandeling, Luchtverdeeltechniek, Klimaatplafonds en Brandwerende producten. Ons productgamma is groot, van roosters en luchtbehandelingkasten tot en met koelconvectoren, klimaatplafonds en brandwerende producten.In principe kunnen wij stellen dat wij van rooster tot rooster leveren.
Onze fabrieken hebben eigen engineeringafdelingen, die samen met de opdrachtgever specifieke oplossingen en producten ontwikkelen. Hoe complex uw vraag ook is, wij bedenken er graag het antwoord op. Daarnaast adviseren wij op het gebied van klimaattechniek.
Wij streven naar maximale kwaliteit en comfort voor onze klanten, tegen een minimale belasting van ons milieu alles zelf, Desgewenst verzorgen wij ook de installatie, montage en ingebruikstelling van onze producten.
Wij ontwerpen, engineeren, produceren en leveren vanuit de productgroepen Luchtverdeeltechniek, Luchtbehandeling en Klimaatplafonds. Daarnaast levert Solid Air Climate Solutions in samenwerking met toonaangevende Europesese fabrikanten een uitgebreid assortiment gecertificeerde brandveiligheidsproducten.
U komt door ons gerealiseerde luchttechnische installaties onder meer tegen in kantoren, industrie, zorginstellingen, gezondheidszorg, retail- en horecabedrijven, scholen, multifunctionele centra, stadions, woningbouw, maar ook in de scheepvaart. Zowel in nieuwbouw als renovatie.
Solid Air Climate Solutions maakt deel uit van de Nijburg Industry Group. De zusterbedrijven binnen deze groep zijn Velu, (klimaattechnische groothandel), Nijburg Klimaattechniek (engineering, montage/installatie) en Nijburg Products (productie/fabricage).

Voordelen voor u:

  • Eén administratief proces
  • Eén logistiek proces naar de bouw, die aansluit op de LEAN gedachte
  • Eén projectcoördinatie ‘van rooster tot rooster’
Inloggen