Luka lid bedrijfsprofiel

Luka leden overzicht
Schilt Luchtkanalen B.V.

Schilt Luchtkanalen B.V.

Gestart als kleine handelsonderneming is Schilt inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van luchttechnische componenten en installaties, gevestigd in Midden-Nederland.

 

Bij het bedrijf werken circa 100 medewerk(st)ers, die een gezamenlijke omzet realiseren van ca. 23 miljoen euro. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van binnenklimaattechniek en onderscheidt zich door een veelzijdig dienstenpakket. Deze dienstverlening bestaat uit advies, ontwerp, fabricage, werkvoorbereiding, levering, voorraad, montage, service en onderhoud. Het succes van Schilt wordt in belangrijke mate bepaald door juist de onzichtbare kwaliteiten: het vermogen tot meedenken, een sterk ontwikkeld gevoel voor service en een grote flexibiliteit.

 

De synergie tussen de drie werkmaatschappijen van Schilt vertaalt zich tot maximaal voordeel voor haar afnemers, zowel op het vlak van luchttechnische expertise als logistiek voordeel. Schilt Luchtkanalen BV verkoopt, ontwerpt, levert en monteert al meer dan 35 jaar luchtkanalensystemen die aan de hoogste normen voldoen. Een speciale afdeling voor de ronde luchtkanalen levert standaard producten direct uit voorraad en maakt deze desgewenst op maat. Schilt Airconditioning BV verzorgt het leveren, monteren, inbedrijfstellen en onderhouden van split-airconditioningsystemen en VRF-systemen. Daarnaast richt Schilt Luchttechniek BV zich op het uit voorraad leveren van luchttechnische componenten ten behoeve van luchtbehandelingsinstallaties. Bij Schilt Luchttechniek BV zijn de belangrijkste onderdelen van het Trox® leveringsprogramma altijd op voorraad en direct leverbaar.

 

Schilt heeft al meer dan 35 jaar bewezen een betrouwbare leverancier te zijn met een beleid dat gericht is op kwaliteit, continuïteit en duurzaamheid waarbij klanttevredenheid centraal staat.

Contactgegevens

Energieweg 29
4231 DJ Meerkerk

T: +31 (0)183 35 25 44
F: +31 (0)183 35 23 13
E: ltjong@schilt-meerkerk.nl