Riton Luchtkanalen B.V.

Het familiebedrijf Riton Luchtkanalen BV, is in 1965 opgericht. Riton is als zelfstandige onderneming gespecialiseerd in het fabriceren, leveren en monteren van luchtkanalen en de daarbij behorende componenten. De directie bestaat uit de broers Jan en Leo Martens, welke van jongs af aan al zijdelings betrokken zijn bij het bedrijf.

Riton streeft naar een constante verbetering van haar producten, met betrekking tot de kwaliteit tot en met de uitvoering op de bouwlocatie. Onze sterke kracht ligt vooral in onze organisatiestructuur, met korte lijnen, waardoor wij uiterst snel, efficiënt en flexibel kunnen werken, om zo snel mogelijk aan de wensen van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen. Dat dit wordt gewaardeerd door onze relaties, blijkt wel uit het feit dat meerdere relaties al tientallen jaren “vaste klant” zijn.

Van al onze producten wordt constant de kwaliteit gecontroleerd, wat begint bij de productie tot en met het gemonteerde kanalenwerk op de bouwlocatie. Met name de luchtdichtheid, de goede onderlinge communicatie, en de nette montage, staan bij ons hoog in het vaandel.

Uiteraard wordt ook de veiligheid van onze mensen en de algemene veiligheid niet uit het oog verloren. Al onze medewerkers zijn derhalve VCA gecertificeerd en volgen met regelmaat cursussen op het gebied van veiligheid, gezondheid en cursussen met vaktechnische inhoud. Onze projecten worden allemaal uitgevoerd door eigen mensen, wat het grote voordeel biedt dat wij niet afhankelijk zijn van anderen en de complete planning goed kunnen bewaken. Dit alles om op een zo goed mogelijke manier een goed resultaat te creëren voor de totale luchttransportweg.

Luka

Omdat Riton de kwaliteit van de gehele luchttransportweg hoog in het vaandel heeft staan, zijn wij aangesloten bij de branchevereniging Luka. Hiermee conformeren wij ons aan de door hun gestelde kwaliteitswaarborging en staan wij onder de controle van TÜV Rheinland. Deze controleren onze producten met enige regelmaat op luchtdichtheid, kwaliteit ten aanzien van productie en montage volgens het Luka kwaliteitshandboek.

Inloggen