OC Waterloo

Van oorsprong is Waterloo een authentiek Nederlands productiebedrijf dat sinds januari 2012 onderdeel is geworden van Orange Climate Group. Wij zijn één van Europa’s meest vooraanstaande fabrikanten van lucht-verdeelapparatuur, zoals wandroosters, plafondroosters en vloerroosters. Daarnaast verkopen wij een compleet pakket inductie-units, volume-regelaars en brandkleppen.

Alle producten worden in onze eigen fabriek gefabriceerd en zijn ISO 9001:2000 genormeerd. Computergestuurde machines zorgen ervoor dat er snel en flexibel wordt ingespeeld op uw wensen. De know how van onze technische specialisten en adviseurs staan daarbij garant voor een hoogwaardige kwaliteit van elk geleverd product.

Onze onderscheidende kenmerken zijn topkwaliteit, korte lijnen, flexibiliteit, klantgerichtheid en (zeer) korte levertijden. De korte lijnen binnen de totale organisatie garanderen een adequate benadering.

Via een uitgebreid internationaal netwerk van toegewijde vertegenwoordigers, dealers en lokale licentiehouders, worden onze producten al jaren in vele landen toegepast. Dit alles naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Inloggen