NorthAir

Van ruwe schets t/m onderhoud
Met onze kenmerkende noordelijke nuchterheid ontwerpen, produceren, bouwen en onderhouden wij klimaatsystemen voor projecten op het gebied van utiliteit en industrie. Van ruwe schets tot oplevering en onderhoud; NorthAir levert het complete pakket.  
Het is onze missie om een passend klimaatsysteem te leveren dat volledig op de situatie van de klant is afgestemd, waarbij het ontzorgen van de klant gedurende het gehele proces centraal staat. Doordat wij ook het onderhoud van de klimaatsystemen doen, gaan we een langdurige relatie aan met onze klanten. Daar zetten wij ons graag voor in. 
Voor een optimaal werkend klimaatsysteem is een goed ontwerp essentieel. Daarom gaan we uitgebreid met de klant in gesprek om zijn wensen te vertalen naar het beste ontwerp. Onze installaties worden ontworpen en door onze tekenafdeling in Revit (BIM) uitgevoerd. 
Van een standaard, rond luchtkanaal tot een op maat gemaakte ‘special’; als producent van luchtkanalen draaien wij onze hand niet om voor een uitdaging en zijn wij in staat om elk klimaatsysteem snel en gericht te bouwen. Onze kanalen en klimaatsystemen worden geproduceerd en gemonteerd conform Luka-richtlijnen. 

Turn-Key 
Wij bieden niet alleen levering, maar ontzorgen onze klanten graag met een complete turn-key levering en montage, inclusief volledige regeling en jaarlijks onderhoudsabonnement. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen werken wij met eigen monteurs. Ook service en onderhoud vindt plaats door NorthAir-medewerkers. Naast complete klimaatsystemen bouwen en leveren wij ook luchtbehandelingskasten; van kleine compacte systemen tot grote modulaire systemen, met warmteterugwinning als basis en naar wens voorzien van verwarming, koeling en bevochtiging. NorthAir levert en installeert koel- en warmtepomp installaties; van DX splitairco tot VRV/VRF- systemen en koud watersystemen, standalone of in combinatie met luchtbehandelingskasten. NorthAir beheerst als F-gassen gecertificeerd bedrijf het volledige traject met uiteraard alleen gecertificeerde monteurs. 
Regeltechniek zien wij als een onmisbaar onderdeel in een compleet klimaatsysteem. Van een eenvoudige regelaar tot een volledig op maat gemaakt gebouwbeheersysteem; wij ontwerpen, bouwen en installeren het. Wanneer men gebruik maakt van ons jaarlijkse onderhoudsabonnement nemen wij het GBS uiteraard ook mee in onze controle
 

Inloggen