Nijburg Klimaattechniek B.V.

Nijburg Klimaattechniek is een kanaaldeskundig engineer en installateur met meer dan 45 jaar ervaring in utiliteit, industrie, woningbouw en scheepsbouw. Wij zijn een luchttechnisch installatiebedrijf met veel ervaring in vrijwel alle sectoren van de bouw. Wij werken, verspreid over geheel Nederland, voor ontwikkelaars en installatiebedrijven. Dit stelt ons in staat om elk project uit te voeren. Van kleinschalige projecten als woningbouwproject tot en met de coördinatie van grootschalige complexe projecten, waarin vaak meerdere gebouwfuncties worden gecombineerd. Dit noemen wij ‘van rooster tot rooster’.

Wij werken nauw samen met onze zusterbedrijven en maken desgewenst ook gebruik van hun kennis en logistiek. Wie luchttransportkanalen installeert moet weten wat hij doet om het meeste rendement te kunnen realiseren, tegen de laagste energiekosten.
Nijburg Klimaattechniek is dan ook veel meer dan alleen installateur. Wij engineeren, produceren en installeren luchttransportinstallaties en voeren service- en onderhoudswerken uit. Desgewenst coördineren wij uw totale project van het begin tot het einde.
U komt door ons gerealiseerde luchttechnische installaties tegen in kantoren, industrie, zorginstellingen, ziekenhuizen, scholen, retail- en horecabedrijven, multifunctionele centra, en stadions. Zowel in nieuwbouw als renovatie.
Nijburg Klimaattechniek maakt met Solid Air, Velu en Nijburg Products deel uit van de Nijburg Industry Group.

Voordelen voor u:

  • Eén administratief proces
  • Eén logistiek proces naar de bouw, die aansluit op de LEAN gedachte
  • Eén projectcoördinatie ‘van rooster tot rooster’
Inloggen