Kerssens Luchtbehandeling B.V.

Kerssens Luchtbehandeling BV is al ruim 32 jaar een begrip in de installatiewereld. In 1979 gestart onder de naam Kerssens Montage, waarbij het monteren van door derden geleverde kanalen centraal stond.

In 2004 is er een naamswijziging doorgevoerd en bestaan de activiteiten uit het aannemen van complete projecten, vanaf de engineering tot en met de uitvoering.

Bij Kerssens Luchtbehandeling BV werken gemiddeld 20 monteurs welke worden aangestuurd door twee projectleiders. Verder zijn er twee werkvoorbereiders en één calculator werkzaam. Mede door de vlakke organisatie en de korte communicatielijnen zijn wij in staat de opdrachtgever te ontzorgen, waarbij de kwaliteit en betrouwbaarheid het fundament is voor een langdurige relatie. Vandaar nu ook de keuze om toe te treden tot de Luka.

Kerssens Luchtbehandeling BV heeft al zeer interessante projecten uitgevoerd. U kunt dan denken aan: Medisch Centrum Alkmaar te Alkmaar, Westfriesgasthuis te Hoorn, Beurs van Berlage te Amsterdam, Cultuurgebouw te Hoofddorp, Amsterdam ArenA en Telecity Group te Amsterdam.

Meer weten over Kerssens Luchtbehandeling? Neem dan gerust contact op.

Inloggen