Jenti B.V.

Jenti BV is in 1961 opgericht, oorspronkelijk als timmerfabriek. Al snel zagen de gebroeders Klijn een gat in de markt om houten luchtkanalen te gaan timmeren. Een aantal jaren later werden de kanalen van hardgeperste glaswolplaten gemaakt zodat er niet meer geïsoleerd hoefde te worden.

Weer vele jaren later zijn daar de polyesterkanalen bijgekomen die veelal op daken en in kruipruimtes toegepast worden.

In 2008 is besloten na bijna 50 jaar de locatie Hardinxveld Giessendam te verruilen voor Gorinchem. Hier produceert Jenti de kanalen, Jeglass voor binnen en Jepoglass voor buiten, alsmede diverse plaatstalen vormstukken, plenumbakken en dergelijke. Deze kanalen en ook standaard plaatstalen kanalen worden door het hele land gemonteerd.

Jenti werkt met in totaal ongeveer 30 mensen. Hierdoor blijft de flexibiliteit gewaarborgd, deze staat samen met het leveren van goede kwaliteit door onze eigen vaste ploeg monteurs hoog in het vaandel. Door de vele jaren ervaring van de montageploegen en het makkelijk op de bouwplaats te verwerken kanaal is Jenti een goede partner om complexe projecten, renovaties maar ook nieuwbouwprojecten uit te voeren.

Inloggen