Technische Handelsmaatschappij "Inatherm" B.V.

Jarenlange kennis en ervaring. Inatherm BV is gespecialiseerd in de selectie en levering van componenten ten behoeve van een gezond en aangenaam binnenklimaat in gebouwen. Jarenlange kennis en ervaring op het gebied van lucht verplaatsen, verdelen, verwarmen en koelen, hebben van Inatherm een toonaangevend bedrijf gemaakt. Door de nauwe samenwerking met verschillende hoog-gekwalificeerde partners en de mogelijkheid om zelf producten te testen, blijft Inatherm innoveren en het productenprogramma verbeteren.

Kwaliteit

Nieuwe regelgeving en eisen op het gebied van ventilatie en comfort, maar ook met betrekking tot het milieu en energieverbruik, vragen om continue innovaties en verbeteringen van onze producten, zodat we aan de strengste nationale en internationale normen en criteria blijven voldoen.

ExCIEL is de interne kwaliteitsnorm van Inatherm. Alle producten uit ons leveringsprogramma dienen aan deze criteria te voldoen, alvorens het predicaat ExCIEL te krijgen. ExCIEL staat voor: Excellent Comfort, Innovatief, Energiezuinig en Lekdicht.

SIG Air Handling Nederland

Inatherm maakt onderdeel uit van SIG Air Handling Nederland. In de luchttechniek is SIG Air Handling Nederland in de afgelopen twee jaar de grootste partner geworden voor de Nederlandse installatiebranche. Onder de vlag van SIG Air Handling Nederland zijn uitsluitend vertrouwde namen te vinden die tezamen een ongekend brede propositie aan de markt bieden, te weten: Barcol-Air, HC RT, Inatherm, Interland Techniek, Air Trade Centre, HC KP, HC PS, HC TS, HC DV en PVE (UK).

Luchtdichtheid

Met het leveren van lekdichte ventilatiecomponenten probeert Inatherm, evenals Luka, het energieverbruik van luchtbehandelingsinstallaties in gebouwen te verminderen. Veel Inatherm producten zijn op luchtdichtheid getest volgens de Europese norm NEN-EN 1751 en voldoen aan luchtdichtheidsklasse C. In het Luka Appendage Register (LAR) vindt u deze producten terug. Inatherm beschikt over een eigen meetopstelling, welke is goedgekeurd door TNO.

Inwendige reinheid

Een inwendig rein luchttransportsysteem wordt steeds vaker als belangrijk gezien, omdat aanwezig vuil in het luchtsysteem een risicofactor voor het binnenklimaat kan betekenen. De mate van deze reinheid kan worden uitgedrukt in een zogenaamde “Dust Quantity Rating” volgens ISO 8502-3. Inatherm levert met haar luchtdichte componenten ook een bijdrage aan de inwendige reinheid van luchtsystemen door het leveren van inwendig reine ventilatiecomponenten.

Inloggen