Hanze Luchttechniek B.V.

Hanze-Luchttechniek is gestart op 1 januari 2007. Wij zijn gevestigd in Zwolle en opereren als een zelfstandige onderneming die zich hoofdzakelijk richt op het leveren en monteren van luchtkanalen voor kleine en middelgrote projecten.

Bij Hanze-Luchttechniek werken 7 eigen montage ploegen en 2 werkvoorbereiders/calculators en 1 Projectleider/tekenaar/werkvoorbereider. Doordat de calculator bij de uitvoering als werkvoorbereider bij het project betrokken is, is de informatieoverdracht van calculatiefase naar uitvoeringsfase optimaal. De kans op uitval en faalkosten wordt hierdoor tot het minimum gereduceerd en de lijnen naar de opdrachtgever worden zo kort gehouden.

Om de installateur te ontzorgen kunnen wij ook de levering van de appendages verzorgen. Voor kleinere projecten kunnen wij als Hanze-Luchttechniek ook het ventilatieontwerp maken. Voor de uitvoering wordt door ons het tekenwerk uitgevoerd met de 3D tekenmodule CADDUCT. Hiermee wordt het ventilatiesysteem ruimtelijk inzichtelijk gemaakt en kunnen eventuele knelpunten tijdig worden gesignaleerd.

De monteurs van Hanze-Luchttechniek hebben de monteurs c.q. chef monteurs opleiding van de Luka en VCA gevolgd, en zijn dus gecertificeerd. Hanze-Luchttechniek heeft aansprekende projecten uitgevoerd zoals diverse projecten bij het AMC te Amsterdam, NKI/AVL te Amsterdam, 148 hotelkamers bij Krasnapolsky te Amsterdam, diverse installaties in het FC Zwolle stadion o.a. restaurant en meetingcentrum. Ook is de uitbreiding van de luchtinstallatie van het station Lelystad in opdracht van Breman Lelystad door ons gerealiseerd. Als kleine onderneming zijn wij tot grote dingen in staat, en gaan geen uitdaging uit de weg.

Inloggen