GMM Luchttechniek B.V.

Het is van groot belang dat de lucht in een ruimte die vervuild of verontreinigd is,vervangen wordt door zuivere lucht. Iedereen wil immers een gezonde leef- en werkplek.

GMM Luchttechniek is een betrouwbare flexibele partner met al ruim 50 jaar kennis en ervaring in het maken, leveren en monteren van luchtkanaalsystemen. De specialisten bij GMM weten precies welke eisen gesteld worden aan bijv. cleanrooms, laboratoria, kantoren, voedingsmiddelenindustrie, datacenters, scholen, ziekenhuizen en distributiecentra. Ook voor het afzuigen van schadelijke stoffen, dampen en gassen in de industrie bent u bij GMM aan het juiste adres.

Er is geen standaard oplossing voor het verbeteren van het binnenklimaat. Iedere situatie en omgeving vraagt om een andere aanpak. Gedegen onderzoek en advies zijn nodig om een maatwerk oplossing te kunnen bieden. Of het nu gaat om het kopen van een luchtkanaal, het leveren en monteren van een compleet luchttechnisch systeem, of u wilt meer weten over het verwarmen, afzuigen, ventileren of koelen van lucht, GMM Luchttechniek adviseert u graag en biedt u de juiste oplossing. Zowel in nieuwbouw als in renovatie projecten.

  • calculatie
  • fabricage
  • producten
  • projectbegeleiding
  • ervaren montageploegen

GMM Luchttechniek realiseert uw kleine en grote projecten naar tevredenheid. Uiteraard wordt veel waarde gehecht aan een verantwoorde wijze van produceren en monteren waarbij zaken als veiligheid, kwaliteit, gezondheid en milieu gewaarborgd zijn.

Inloggen