ERIB Luchttechniek B.V.

ERIB Isolatietechniek

Kou, geluid of brand: ERIB Isolatietechniek houdt het buiten de deur. Dat doen we door het leveren en monteren van thermische, akoestische en brandwerende isolatie. Daarbij komt het vooral aan op een professionele projectbegeleiding en vakkundige afwerking. Onze specialisten zorgen daar voor. Met ruim 70 jaar ervaring staan we garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

ERIB Luchtkanalen

Een gezond werkklimaat begint bij ERIB Luchtkanalen. We verkopen, ontwerpen, leveren en monteren luchtkanalensystemen (en bijbehorende componenten) voor luchtbehandeling en ventilatie-installaties. Onze systemen voldoen aan de LUKA kwaliteitsnormen en zijn te vinden in kantoren, ziekenhuizen, overheidsgebouwen en sportcomplexen. Afhankelijk van uw wensen ontwerpt en realiseert ERIB een kanalensysteem op maat.

ERIB Brandwerende Applicaties

Elke aannemer krijgt te maken met strenge eisen op het gebied van brandveiligheid. ERIB Brandwerende Applicaties levert en monteert brandwerende systemen die voldoen aan alle veiligheidseisen. Onze installateurs verzorgen desgewenst ook het afdichten van de brandwerende doorvoeringen en scheidingen, plaatsen brandmanchetten en bekleden staalconstructies met brandwerende plaatmaterialen en coatings.

Inloggen