Econox B.V.

Econox is een vooruitstrevende producent en leverancier van luchtbehandeling en ventilatie oplossingen. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Econox diverse internationale kwaliteitsmerken. De toegevoegde waarde van Econox is het op juiste en professionele wijze adviseren van haar klanten in maatwerk en standaardoplossingen.

Econox biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 handelsartikelen en 5.000 maatwerk producten, die allen zijn geselecteerd of geproduceerd aan de hand van de nieuwste innovatieve technieken en jarenlange kennis en ervaring in de branche. Bij Econox werken momenteel ruim 150 medewerkers.

Het toepassingsgebied bestaat onder meer uit woningbouw, utiliteitsbouw, kantoren, de industrie, onderwijsinstellingen, horeca, de agrarische sector, retail en scheepvaart. Econox is in het bezit van een ISO 9001 certificaat. Het bewijs dat het managementsysteem voldoet aan de kwaliteitseisen en is afgestemd op de behoeften van haar klanten. Daarnaast is een groot deel van de producten is ETIM geclassificeerd, waardoor de klant eenvoudig kan zoeken op basis van Europese standaarden. Tevens is het assortiment beschikbaar via 2ba.

Bestellen kan snel en eenvoudig via de online webshop, of indien gewenst telefonisch of per e-mail. Voor offertes, vragen en advies kunnen klanten terecht bij een vertrouwd team van specialisten. Kijk voor meer informatie op www.econox.nl

Inloggen