De Waal Staal BV

De Waal Staal B.V. is gespecialiseerd in het leveren van onderdelen voor de HVAC branche. 

Als producent, importeur en handelaar van onder andere luchtkanaalprofielen, montage-systemen, kleppenregisters, flexibele slangen en onderdelen voor luchtbehandelingskasten neemt het bedrijf een toonaangevende positie in op de nationale en internationale HVAC markt.

Geschiedenis

In september 1973 is De Waal Staal BV opgericht. Kijkend naar het huidige bedrijf wordt duidelijk dat er sinds de start in 1973 op veel gebieden groei is geweest. Groei in het aantal klanten, producten, leveranciers en personeelsleden. Het bedrijf is dan ook meerdere malen verhuisd naar een steeds ruimere behuizing. In 1997 is het eigen productiebedrijf gestart waar de meest belangrijke producten uit ons programma worden geproduceerd. De eigen productie heeft de kracht en flexibiliteit gegeven om ook internationaal te kunnen groeien.

Dankzij een trouwe klantenkring, goede toeleveranciers en de inzet van onze medewerkers is het mogelijk geweest om onze huidige nationale en internationale marktpositie op te bouwen.

Missie

De Waal Staal streeft ernaar langdurige relaties op te bouwen met haar klanten, toeleveranciers en medewerkers.

Wij bereiken dit door:

-  het leveren van een totaalpakket aan onze klanten

-  kwalitatief goede producten te leveren

-  een goede service te bieden en afspraken na te komen

-  mee te denken daar waar standaard geen oplossing is

-  onze werkzaamheden uit te voeren in een goede werksfeer

Om het bovenstaande te kunnen bereiken zijn wij alert op veranderingen in onze omgeving en proberen wij continue de kwaliteit van onze organisatie en producten te verbeteren.

Inloggen