Brago Luchttechniek B.V.

BRAGO Luchttechniek BV uit Veghel is gespecialiseerd in het produceren en monteren van kunststof PIR (polyester) luchtkanalen. Daarnaast voert BRAGO Luchttechniek BV ook servicewerkzaamheden uit. Denk hierbij aan het aanpassen of uitbreiden van bestaande kunststof luchtkanalenstelsels, het uitvoeren van reparaties en het verzorgen van onderhoud.

Door de vele voordelen worden kunststof PIR luchtkanalen steeds vaker toegepast. Kunststof PIR luchtkanalen van BRAGO Luchttechniek BV voldoen aan bijna alle denkbare eisen die aan luchtkanalen kunnen worden gesteld. Ze zijn voor het doel vervaardigd, namelijk: het transporteren van lucht op de meest efficiënte wijze.

BRAGO Luchttechniek BV heeft een vlakke organisatie, welke wordt gekenmerkt door een informele no-nonsense cultuur met korte communicatielijnen. Hierbij staan de wensen van opdrachtgevers centraal en vormen kwaliteit, betrouwbaarheid en service het fundament voor langdurige relaties. In de moderne productiehallen worden de kunststof luchtkanalen prefab en op maat geproduceerd volgens specificaties en wensen van opdrachtgevers. Hierdoor kunnen de kunststof luchtkanalen op projectlocaties in een relatief kort tijdsbestek tot complete luchtkanalenstelsels worden gemonteerd. De montage wordt verzorgt door een eigen montagedienst.

In de loop der jaren heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd als het gaat om kwalitatief hoogwaardige fabricage en montage van kunststof luchtkanalen. BRAGO Luchttechniek BV tracht haar klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Om de kwaliteit continu te waarborgen heeft BRAGO Luchttechniek BV een bedrijfseigen kwaliteitssysteem en VGM-beheersysteem, welke VCA* 2008/5.1 en NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd zijn. Om haar kwaliteit extra te benadrukken is BRAGO Luchttechniek BV sinds 1 januari 2011 officieel lid van Luka.

Inloggen