R-vent Netherlands B.V.

R-Vent Netherlands met de handelsnamen Bergschenhoek Luchtcomfort, Spiraliet en Vespi, is toonaangevend producent en leverancier van kwalitatief hoogwaardige componenten voor ventilatie- en luchtbehandeling. Op 4 verschillende productievestigingen in Nederland produceert R-Vent Netherlands onder de merknaam R-Vent een compleet programma buizen en hulpstukken voor ventilatie- en luchtbehandelingsytemen. Met in totaal zeven vestigingen, eigen vertegenwoordigers en een landelijk distributienetwerk bedient R-Vent Netherlands bouwend Nederland. Op het gebied van luchtcomfort zijn de meest geavanceerde installaties en oplossingen beschikbaar.
 

R-Vent is een totaalconcept met de hoogste kwaliteit en functionaliteit. Als dé specialist op het gebied van luchtbehandeling en ventilatiesystemen voor de woning en utiliteitsbouw werken wij met de laatste innovaties.

Ons uitgangspunt bij advies, ontwerp en realisatie is niet wat er kan, maar wat er gewenst is. Het draait op de allereerste plaats om de wens van de gebruiker. Daarom stelt R-Vent Netherlands niet de techniek, maar de gebruiker centraal. Altijd vanuit het uitgangspunt tot een optimaal eindresultaat te komen: Een hoogwaardig ventilatie- en/of luchtbehandelingssysteem voor de eindgebruiker, geïnstalleerd door een vakkundig installateur.

Om tot dit resultaat te komen zijn langdurige en duurzame relaties in de vorm van samenwerking met onze relaties, waaronder brancheorganisaties als de Luka, van grote waarde om de kwaliteit van onze producten en daarmee de kwaliteit van de geïnstalleerde systemen verder te verankeren in de Nederlandse bouwsector.

Inloggen