Airpro Airhandling Projects B.V.

Art in Air

Airpro maakt, met vakkennis, kunstwerken van luchtkanalen Zoekt u vakkennis en ervaring op het gebied van luchtbehandeling? Wilt u, binnen het kader van MVO, zaken doen met een betrouwbare specialist die uw volledige luchtbehandelingsinstallatie, ontwerpt, levert en monteert? Dan bent u bij Airpro op de juiste adres.

Airpro is een bedrijf waar mensen werken, die dankzij hun jarenlange ervaring weten waar ze over praten én -zeker zo belangrijk – waar ú over praat. Ze hebben veel luchtbehandelingsprojecten gerealiseerd in de utiliteitbouw, de industrie en de gezondheidszorg. Zowel nieuwbouw als renovatie. De toenemende vraag naar specifieke kennis van luchtbehandelingssystemen vraagt om vakmensen op het gebied van engineering, innovatieve producten en materialen en een pro-actieve projectbenadering.

Airpro is sinds 1 juni 2005 actief in de luchtbehandeling en heeft momenteel ca. 60 medewerkers. Zij houden zich bezig met luchtbehandelingssystemen in bijna geheel Nederland. Uitgangspunt bij alle projecten van Airpro vormen de wensen van de klant. Het is onze uitdaging om die wensen binnen de beschikbare tijd waar te maken; geheel conform de laatste normen en inzichten op het gebied van:

  • Luchtdichtheid
  • Thermische isolatie
  • Geluiddemping
  • Brandveiligheid
  • Luchtweerstand
  • Hygiëne

Sinds 2010 biedt Airpro een voor de Nederlandse markt uniek type luchtkanaal aan, Ventaflex. Dit kanaal kan supersnel gemonteerd worden door de Single Fix constructie. In één handeling wordt kanaal + isolatie + afwerking gemonteerd.

Inloggen