Air Spiralo®

Dé producent van ronde ventilatiekanalen en instortproducten.

Air Spiralo® streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit en service voor de productie van ronde ventilatiekanalen, rechthoekige instortproducten, geperste en handgemaakte hulpstukken alsmede componenten. Ook aan het distributieproces, levering via de groothandel, besteedt Air Spiralo® veel zorg.

Air Spiralo® biedt een veelzijdig ‘industrie’ programma zoals deflectorkappen, plakplaten, regenwanden en regelkleppen. Daarnaast vertegenwoordigt Air Spiralo® het Halton programma zoals brandkleppen, ventielen, iriskleppen en andere componenten.

Het uitgebreide product-assortiment wordt ondersteund met goede technische informatie, uitgebreide productadviezen en een binnendienst die vragen snel en adequaat beantwoordt. Om het uitmuntende service-niveau op peil te houden, combineert Air Spiralo® de nieuwste ICT-oplossingen met een blijvend groeiende expertise in stroomlijning van administratie en logistiek.

Kenmerken Air Spiralo®:

  • Onafhankelijk familiebedrijf met vier vestigingen in Nederland, Polen, Finland en Engeland.
  • Een vooruitstrevend voorraad- en magazijnbeheersysteem dat ondersteuning mogelijk maakt van voorraadbeheer voor onze klanten.
  • Een uiterst hoog serviceniveau: We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Meer weten?

U vindt uitgebreide informatie op onze website.