A.L.T. Montage B.V.

ALT Montage, gevestigd in Kaatsheuvel, is gespecialiseerd in de productie, montage en installatie van energiebesparende, kunststof luchtkanalen. Het bedrijf werd in 1989 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler op zowel de regionale als landelijke markt. Met een team van 20 vakmensen heeft ons bedrijf veel ervaring, kennis en ambachtelijk vakmanschap in huis.

ALT Montage heeft een groot aanbod aan kunststof luchtkanalen, zoals buitenkanalen, binnenkanalen, doorvoeringen en geluiddempers. Het gebruik van kunststof als materiaal heeft meerdere voordelen, waaronder; flexibel en gemakkelijk te monteren, minder onderhoud, geluiddempend en minder energieverlies. Bovendien is bij de productie van de kunststof luchtkanalen rekening gehouden met de duurzaamheid van het product. Bij ALT Montage wordt voor klanten het gehele proces uit handen genomen. In de werkplaats van ons nieuwe bedrijfspand in Kaatsheuvel worden de gewenste luchtkanalen geproduceerd en gemonteerd, om vervolgens thuis geïnstalleerd te worden. Daarnaast kunnen installateurs indien gewenst ook prefab kanalen afnemen. ALT Montage levert maatwerk en stelt de wensen van de klant voorop. Door een spuiterij aan huis kunnen de kanalen in elke gewenste RAL-kleur (behalve metaalkleur) gespoten worden. Door vakmanschap en flexibiliteit is het bedrijf in staat om zowel kleine als grote projecten te realiseren. ALT montage denkt graag mee met haar klanten om te zoeken naar nieuwe oplossingen.

Naast het Luka-keurmerk is ALT Montage in het bezit van een VCA-certificaat. Dit houdt in dat ALT Montage werkt volgens de VCA-normen omtrent veiligheid, gezondheid en milieu.

Inloggen