Velu partner van Renson voor Nederlandse markt

Gepubliceerd op: 5 februari 2018


Velu Klimaattechnische Groothandel laat u met trots weten dat het bekende Belgische familiebedrijf Renson heeft besloten om de verkoop van haar mechanische ventilatie producten in Nederland via Velu te laten lopen.

Onderdeel van deze samenwerking is het leveringsprogramma van Aralco. Deze systemen komen vanaf 1 januari 2018 onder de naam Renson op de markt ten behoeve van labelupgrade in de renovatiemarkt. Velu is ervan overtuigd dat de samenwerking met Renson een succes zal zijn en dat hierdoor haar positie als één van de toonaangevende klimaattechnische ondernemingen verder zal toenemen.

Het merk Renson zet al jaren in op het creëren van een gezond en comfortabel binnenklimaat.

Als trendsetter in onder andere ventilatie stelt dit dynamisch familiebedrijf dan ook alles in het teken van een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving.

Velu verbreedt met deze samenwerking haar aanbod van duurzame totaalconcepten, die tegemoet komen aan de behoeften op het gebied van energiezuinigheid, akoestiek en design. Het productgamma “mechanische ventilatie” van Renson bevat onder andere: de Healthbox voor slimme en energiezuinige ventilatie, de Endura voor vraaggestuurde ventilatie met actieve warmteterugwinning, en het flexibele luchtkanalensysteem Easyflex met luchtdichtheidsklasse D en akoestisch comfort.

www.velu.nl/renson