Secretaris Luka draagt stokje over

Gepubliceerd op: 8 februari 2011


Met ingang van 1 januari 2011 heeft Dick Stobbe het secretariaat van de Luka overgedragen aan Cor Franssen. Ruim 11 jaar heeft Dick Stobbe het secretarisschap voor de Luka met verve uitgeoefend. Cor Franssen wacht een mooie uitdaging om deze taak over te nemen.

Sinds 1999 is Dick Stobbe secretaris van de Luka geweest. Mede dankzij zijn scherpe oog voor kwaliteit en organisatie is de Nederlandse vereniging van luchtkanalenfabrikanten flink gegroeid op het gebied van kwaliteitswaarborging. Zo is het Kwaliteitshandboek uitgegroeid tot een toonaangevende norm in de branche en verwerven de diverse Kwaliteitscertificeringen steeds meer acceptatie in de markt. Om het algehele kwaliteitsbewustzijn ook onder monteurs te vergroten, zijn er intern door Luka ook cursussen ontwikkeld voor monteur, hulp- en chefmonteur. Deze cursussen worden gegeven door ervaren Luka-docenten en zijn naast Luka-monteurs ook toegankelijk voor medewerkers van niet Luka-leden.

cor-franssenCor Franssen brengt 25 jaar branche-ervaring mee.

De laatste 10 jaar is bij de Luka het accent steeds meer verschoven van techniek naar waarborging van kwaliteit. Mede in dat kader zal Dick Stobbe ook aan de Luka verbonden blijven door onder meer actief te blijven als docent bij de cursussen. Op 1 januari 2011 draagt Dick Stobbe zijn functie over aan Cor Franssen. Franssen kan dankzij 25 jaar werkervaring bij Brema-air bogen op een ruime ervaring in de luchtkanalenbranche. Bovendien is hij in het verleden actief betrokken geweest bij de totstandkoming van diverse Luka handboeken en certificeringen. Hiermee is hij de juiste persoon met alle gewenste bagage om het secretariaat van de Luka te bemannen de komende jaren.