Nieuwe E-Kwaliteitshandboek uitstekend bezocht

Gepubliceerd op: 31 juli 2017


Met ingang van 1 januari jl. is het nieuwe Kwaliteitshandboek van de Luka gelanceerd. Op https://handboek.luka.nl vindt men de compleet opgefriste versie van het handboek. Geheel eigentijds als E-versie. Inclusief handige zoekfunctie. Automatisch schaalbaar, dus goed leesbaar voor mobiel en tablet. Maar ook goed meetbaar voor de Luka qua bezoek en gebruik.

Zo blijkt uit de statistieken dat het nieuwe Ehandboek uitstekend geraadpleegd wordt. In de eerste 5 maanden van 2017 zijn er 1483 bezoekers geweest die in totaal 9898 pagina’s hebben bezocht. Uit het bezoekerspatroon is ook heel duidelijk af te lezen dat de bezoeken hoofdzakelijk gedurende de werkdagen plaatsvinden. Dat betekent dat het hoogstwaarschijnlijk bedrijfsmatige bezoekers zijn, die puur voor hun werk het handboek raadplegen. De meeste bezoeken vinden plaats bij de Hoofdstukken 2.1.1 Rechthoekige kanalen van verzinkt staal, Hoofdstuk A: PDF versie handboek en Hoofdstuk 2.10.1 Montagevoorschriften.

In de praktijk blijkt hier dus grote behoefte aan te bestaan.

Met deze digitale 5e versie heeft het Luka handboek een eigentijdse stap voorwaarts gemaakt. Hierin kan de vakman uit de luchtkanalenbranche snel een eenvoudig met behulp van een slimme zoekfunctie alles vinden over luchtkanalen en appendages. Inclusief de vernieuwde montagevoorschriften en luchtdichtheidseisen voor deze luchtkanalen en appendages. Alles gebaseerd op de meest recente NEN-EN normen. Gemak dient de mens, nietwaar?!