Luka lid bedrijfsprofiel

Luka leden overzicht
Vespi B.V.

Vespi B.V.

Vespi is ontstaan in 2010. De voormalige afdeling luchtkanalen van Verhulst Klimaattechniek BV is door de samenwerking met de R-Vent Group BV (onderdeel van de Bergschenhoek Groep BV) verder gegaan als een zelfstandige onderneming onder de naam Vespi.

Door deze samenwerking is Vespi B.V. onafhankelijk totaalleverancier geworden op het gebied van luchtdistributie met eigen productiefaciliteiten in Nederland voor wat betreft zowel ronde als rechthoekige en ovale luchtkanalen ten behoeve van de utiliteit, industrie en woningbouw. Het leverpakket bestaat, naast de luchtkanalen, ook uit brandkleppen, kleppenregisters, hulpstukken met Lindab safe-verbinding, flexibele slangen, roosters en ventielen. Ook klantspecifieke produkten als dakkappen en diverse specials kunnen in samenwerking met de klant in eigen huis geengineerd en gefabriceerd worden.

Vespi B.V. is gevestigd in Drunen en heeft ca. 30 medewerkers. Door een uitstekend transportsysteem heeft Vespi B.V. de mogelijkheid om dagelijks waar dan ook in Nederland de gewenste materialen te leveren. Vespi B.V. staat voor klantgerichtheid, flexibiliteit, compleetheid van productenpakket en een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Contactgegevens

Albert Einsteinweg 10
5151 DL Drunen

T: +31 (0)416 67 22 90
F: +31 (0)416 34 05 99
E: info@vespi.com