Luka lid bedrijfsprofiel

Luka leden overzicht
Systemair B.V.

Systemair B.V.

Een ongekend breed assortiment van luchtverdelingsproducten & brandbeveiliging, ventilatoren, compacte WTW-units, modulaire luchtbehandelings-kasten en accessoires. Daarmee biedt Systemair perfecte oplossingen voor de utiliteitsbouw, industrie, woningbouw, infra en parkeergarages.

Een goed voorbeeld is ons assortiment EC ventilatoren. De integrale elektronische regeling zorgt er voor dat de ventilatoren daadwerkelijk vraaggestuurd ventileren. Naast efficiëntie in energieverbruik en milieuvriendelijkheid kiest u met de EC ventilatoren van Systemair ook voor geluidsarme, flexibele en betrouwbare ventilatie- en luchtbehandelingsystemen.

Binnen ons totaalassortiment zijn veel producten op voorraad en daarmee vanuit ons doordachte distributiesysteem snel leverbaar. Daarnaast is er de zekerheid van garantie en een hoge servicegraad. Maar onze kracht ontstaat toch vooral door samenwerking. Zo staan wij bijvoorbeeld voor innovaties met name op het gebied van energiebesparing, geluidsreductie en duurzaamheid. Ook daar werken wij voortdurend aan, samen met u.

Contactgegevens

Bezoekadres
van Leeuwenhoekstraat 2
3846 CB Harderwijk

Postadres
Postbus 263
3840 AG Harderwijk


T: +31 (0)341 43 91 00
F: +31 (0)341 43 91 90
E: info@systemair.nl