Rf-Technologies BV

Rf-t Nederland: uw specialist in brandwerende oplossingen.

Rf-Technologies is een prominente Europese fabrikant van gespecialiseerde brandwerende oplossingen voor compartimentering en ontroking. De vestiging in Nederland is een dochteronderneming van Rf-Technologies NV in België. U kunt bij ons direct online Rf-Technologies producten bestellen. Wij staan garant voor snelle levering. Ook staat ons kenniscentrum tot uw beschikking voor al uw vragen over brandwerende oplossingen.

Met onze focus op een gespecialiseerd gamma bieden wij u geavanceerde oplossingen om gebouwen en mensen tegen vuur te beschermen. Van brand- en ontrokingskleppen tot brandwerende roosters.

Brandwering vraagt om innovatie

De Rf-t brandwerende oplossingen voldoen aan de strengste Europese normen (EN1366-series). Ze zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn. Vanaf de planning naar de inbouw tot het uiteindelijke onderhoud. Grote investeringen in onderzoek en ontwikkeling bewijzen dat wij continu ons productgamma uitbreiden en verbeteren. Zodat wij u steeds van dienst kunnen zijn met nieuwste producten en diensten op het terrein van brandveiligheid.

Inloggen