Panflex B.V.

Panflex biedt een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen. Met slimme en innovatieve materialen zorgt Panflex voor een gezonde en frisse leefomgeving met installatiegemak als uitgangspunt.

Een gezond en veilig binnenklimaat was nog nooit zo belangrijk als nu. Gelukkig hebben wij de afgelopen jaren hard gewerkt aan innovaties en nieuwe assortimenten zodat je de wereld kunt voorzien van frisse en veilige lucht met ons als altijd aanwezige partner op de achtergrond.

Panflex is in 1965 opgericht als Technisch Bureau Pan B.V. Het bureau importeerde technisch hoogwaardige flexibele slangen die werden geïmporteerd uit Amerika en Duitsland. Eind jaren tachtig besloot Panflex om zelf de productie op te starten uit kostenbesparing en kwaliteitsbewaking, maar vooral om de innovatiemogelijkheden in eigen hand te hebben.

Vanaf 1 januari 2020 maakt Panflex B.V. onderdeel uit van een groep bedrijven waartoe ook Klemko Techniek B.V. en Maskate B.V. behoren en dit zijn twee gevestigde namen in de elektrotechniek. Vanuit de filosofie dat betere isolatie vraagt om betere ventilatie leveren wij via de groothandel aan de bouw en installateurs in Nederland. In combinatie met de andere bedrijven uit de groep leveren wij een breed scala aan oplossingen van hoge kwaliteit die installateurs helpt om slimmer en efficiënter te werken.

Inloggen