Govatech

In 2013 is het bedrijf overgenomen door 2T&E bv en doorgegaan op het pad wat was ingeslagen door de oprichters Jos en Berry Govaarts. Hoewel 2013 mag worden omschreven worden als een crisis jaar, en de voorgaande jaren vanwege diverse omstandigheden heel moeilijk waren, heeft het bedrijf kans gezien om zijn plaats in de markt te behouden en zelfs wat te groeien.

Intussen zijn we met 8 medewerkers geen groot bedrijf maar wel een met daadkracht en toewijding. Korte lijnen, je hoort het vaak maar treft het zelden aan. Bij ons wel. Voldoening halen we uit het prettig samenwerken met onze relaties.

Ons doel is om een stevige plaats in te nemen in de processen die nodig zijn om samen met u een project te realiseren en tot een goed einde te brengen. Met onze strategische ligging tussen 2 wereldhavens zijn we in staat een gebied te bestrijken waar ook werkelijk iets gebeurt. Zowel de industrie, utiliteitsbouw, woningbouw en andere sectoren kunnen worden bediend.

In april 2016 zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie in Halsteren. Met de verhuizing naar de nieuwe locatie zijn we in staat geweest om onze capaciteit te vergoten om zo nog beter in te kunnen spelen op de wensen van onze klanten.

Inloggen