Gebroeders Meijer Luchttechniek Oost B.V.

Gebroeders Meijer Luchttechniek is een bedrijf dat al meer dan 50 jaar bijdraagt aan een schoon klimaat in vele gebouwen in Nederland. In de jaren ’60 werd het toenmalige bedrijf verkocht aan de familie Vreeken die er destijds voor hebben gekozen, volledig over te stappen op de luchttechniek. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer in de persoon van Johan Vreeken.

Investeringen en optimalisatie hebben er toe geleid dat het bedrijf een flinke groei doormaakt. In 2017 hebben Johan Vreeken en Tom Braunius daarom hun handen in een geslagen en zo werd Gebroeders Meijer Luchttechniek Oost BV een feit. De bundeling van de expertise zorgt er voor dat de klant nog beter bediend kan worden, bedrijfsactiviteiten efficiënter zijn en het bedrijf klaar is voor de toekomst.

Naast producent en installateur zijn we ook adviseur en engineer op gebied van complete luchtdistributiesystemen, wij denken graag met de klant mee. Onze luchtkanalen en systemen worden onder andere geplaatst in utiliteits- en industriële gebouwen, tegelijkertijd voorzien we ook woonhuizen en wooncomplexen van de nieuwste luchttechnische installaties. Dit doen we in Nederland maar inmiddels ook buiten onze landsgrenzen, uiteraard voldoen al onze producten en de door ons geïnstalleerde systemen aan de gestelde criteria en streven we daarmee naar de meest energiezuinige systemen.

Inloggen