De Groot luchtkanalen

De Groot Luchtkanalen is gevestigd op de Nijverheidslaan in Weesp. Het bedrijf is in 1935 opgericht door de heer J. de Groot Sr. en nadien voortgezet door de heer J. de Groot Jr., de heer C. de Groot en de heer W. de Groot. Sinds juli 2015 heeft Dhr. K. Aben het bedrijf overgenomen van Dhr. W. de Groot. Momenteel is Dhr. R. Zwagerman als technisch directeur verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen het bedrijf.

De Groot Luchtkanalen is een zelfstandig bedrijf gespecialiseerd in de fabricage, constructie, levering en montage van luchtkanalen en toebehoren. De Groot Luchtkanalen is vooral gespecialiseerd in renovatieprojecten, mede door de flexibiliteit en de korte lijnen. De Groot Luchtkanalen heeft een webwinkel waar zowel rechthoekige luchtkanalen als spiralo materiaal worden verkocht. Daarnaast is er een magazijn, van waaruit de standaard productmaten rechtstreeks uit voorraad kunnen worden geleverd.

De Groot Luchtkanalen is een open bedrijf met een informele sfeer. Voor het bedrijf werken ca. 40 mensen, hierdoor zijn de communicatielijnen kort. De Groot Luchtkanalen voert projecten uit tot € 500.000,- m.b.v. het eigen moderne productieapparaat.

De Groot Luchtkanalen is een bedrijf waar elke opdrachtgever, klein of groot, in hoge mate gewaardeerd en dienovereenkomstig behandeld wordt. Afspraken nakomen en een gemoedelijke manier van zaken doen staan nog altijd centraal. Dit is combinatie met een uitstekend product, dat voor ons als bedrijf, dat aan de wieg heeft gestaan van de ontwikkeling van luchtkanalen, geen geheimen meer heeft.

Inloggen