Luka lid bedrijfsprofiel

Luka leden overzicht
Bergschenhoek Luchtcomfort (R-vent Netherlands B.V.)

Bergschenhoek Luchtcomfort (R-vent Netherlands B.V.)

R-vent Netherlands b.v. is toonaangevend producent en leverancier van kwalitatief hoogwaardige componenten voor ventilatie- en luchtbehandeling.

Op 4 verschillende productievestigingen in Nederland produceert R-vent Netherlands b.v. onder de merknaam R-Vent een compleet programma buizen en hulpstukken voor ventilatie- en luchtbehandelingssytemen. Met in totaal zeven vestigingen, eigen vertegenwoordigers en een landelijk distributienetwerk bedient R-vent Netherlands b.v. bouwend Nederland.

Op het gebied van luchtcomfort zijn de meest geavanceerde installaties en oplossingen beschikbaar.

R-Vent is een totaalconcept met de hoogste kwaliteit en functionaliteit. Als dé specialist op het gebied van luchtbehandeling en ventilatiesystemen voor de woning en utiliteitsbouw werken wij met de laatste innovaties.

Ons uitgangspunt bij advies, ontwerp en realisatie is niet wat er kan, maar wat er gewenst is. Het draait op de allereerste plaats om de wens van de gebruiker. Daarom stelt R-vent Netherlands b.v. niet de techniek, maar de gebruiker centraal. Altijd vanuit het uitgangspunt tot een optimaal eindresultaat te komen: Een hoogwaardig ventilatie- en/of luchtbehandelingssysteem voor de eindgebruiker, geïnstalleerd door een vakkundig installateur.

Om tot dit resultaat te komen zijn langdurige en duurzame relaties in de vorm van samenwerking met onze relaties, waaronder brancheorganisaties als de Luka, van grote waarde om de kwaliteit van onze producten en daarmee de kwaliteit van de geïnstalleerde systemen verder te verankeren in de Nederlandse bouwsector.

Contactgegevens

Hoofdvestiging Bergschenhoek
Bezoekadres
Boterdorpseweg 10
2661 AC Bergschenhoek

Postadres
Postbus 45
2650 AA Berkel en Rodenrijs

T: +31 (0)10 524 26 00
E: verkoop@rvent.nl
Vestiging Eijsden
Industrieweg 4
6245 HW Eijsden
T: +31 (0)43 30 88 100
Vestiging Staphorst
H.G. Zwerusstraat 6-10
7951 CZ Staphorst
T: +31 (0)522 46 64 44
Vespi (R-Vent Netherlands B.V.)
Albert Einsteinweg 20
5151 DL Drunen
T: +31 (0)416 74 29 70
E: info@vespi.com