Air Tech Systems

Air Tech Systems (ATS) is een relatief jonge en innovatieve onderneming met jarenlange ervaring en expertise in de luchtkanalenbranche. Dit maakt ons bedrijf voor u een solide partner. Wij leveren een totaalpakket van producten – van luchtbehandelingskast van het gerenommeerde Zweedse bedrijf IV Produkt tot en met het toevoerrooster – en diensten om u als opdrachtgever de complete zorg voor de perfecte luchtbehandeling uit handen te nemen. Desgewenst kunt u ons ook op delen hiervan inzetten.

ATS opereert vanuit een tweetal vestigingen, te weten, Amersfoort (hoofdkantoor) en Gorinchem (filiaal). Ons werkgebied is in principe geheel Nederland, hoewel de praktijk leert dat ATS de meeste projecten binnen de Randstad realiseert.

Sterktepunt van ATS is een uiterst gedegen begeleiding op de bouwplaats waarbij veel werkvoorbereiding wordt overgenomen van onze opdrachtgevers.

Het beleid van ATS is gericht op het realiseren van de meest efficiënte en waar mogelijk meest duurzame en energiezuinige luchtbehandelingssystemen, waarbij het programma van eisen en verwachtingen van u als opdrachtgever altijd centraal staat.

ATS is mede daarom lid van de Luka en een VCA*2008/5.1 gecertificeerde onderneming.

Wij zijn dan ook graag úw partner voor de uitvoering van al uw kleinschalige tot grote utiliteitsprojecten. Zowel nieuwbouw als renovatie.

Wilt u meer weten over de oplossingen en de aanpak van Air Tech Systems?
Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

Inloggen