Even voorstellen: Klaver Klimaattechniek

Gepubliceerd op: 7 april 2016


LUK1504-Luka-Kanaaljournaal-001
Al meer dan 90 jaar een partner waar u op kunt vertrouwen

In 1923 wordt de eerste stap gezet naar wat later de Klaver Giant Groep zou worden. In dat jaar werd Klaver Technisch Bedrijf opgericht.

Wat toen begon met een werkplaats aan huis, een winkel én werkplaats aan huis, een winkel aan de Dorpsstraat en een bedrijfsvestiging op het industrieterrein van Obdam, is inmiddels uitgegroeid tot acht bedrijven, separaat gevestigd in Obdam, Alkmaar, Wormerveer, Nibbixwoud en Heerhugowaard.

Van een familiebedrijf naar acht bedrijven waar heden meer dan 250 mensen werken. Van een op het dorp gerichte elektrotechnische installateur naar een onderneming die gespecialiseerde diensten levert aan bedrijven en instellingen overal in Nederland.

Van één ondernemer naar ruim 250 ondernemers. Bij wie eerlijkheid, doe maar gewoon en doe wat je zegt het gedrag bepalen. Bij wie de klant voorop staat. Die streven naar een duurzame relatie met de klant.

Klaver Klimaattechniek is één van die acht bedrijven en sinds 2002 onderdeel van de Klaver Giant Groep.

Inmiddels is Klaver Klimaattechniek uit gegroeid naar een allround installatiebedrijf en is gevestigd in NoordHolland. Met 51 vaste medewerkers ontwerpen, installeren en beheren wij werktuigbouwkundige installaties. Gespecialiseerd in duurzame klimaat-, verwarmings-, luchtbehandelings-, airconditionings- en regeltechnische installaties. Het werkgebied is groot Noord-Holland en op verzoek van vaste relaties werken wij landelijk.

Al vanaf het begin monteren wij met eigen gespecialiseerde ventilatiemonteurs ventilatiesystemen t.b.v. onze eigen projecten. Omdat wij de kwaliteit ook extern willen laten toetsen en borgen hebben wij ons aangesloten bij de Luka.

De ventilatietechniek is een erg belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Klaver Klimaattechniek is veel werkzaam in de nieuwbouw en renovatie van scholen en kantoren. Daarbij is ventilatie een belangrijk onderdeel in de comfortbeleving van de gebruikers van het object. Inmiddels hebben wij het eerste systeemcertificaat binnen!

De Klaver Giant Groep, specialisten in: Elektrotechniek, Klimaattechniek, Beveiliging, Telecom, ICT, Infratechniek en Beheer & Inspectie. Techniek voor en door de mens! www.giant.nl

Voor meer informatie over Klaver Klimaattechniek zie de website: http://www.klaverklimaattechniek.nl